Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vasset/www/www/admin/inc/db.php on line 7
ВедаАсет - Мебели
Работни и конферентни пространства
 
Офис мебели и столове

Организацията на работното пространство влияе пряко върху мотивацията и качественото изпълнение на служителите, а статичната поза при седеж влияе върху физическото здраве и креативността на служителите.

Ако желаем да повишим продуктивността на нашата компания, трябва непременно да вземем предвид работната среда, която осигуряваме.

Веда Асет в партньорство с немския производител Koenig +Neurath AG, предлага различни решения и концепции за организация на Вашите работни пространства, в зависимост от естеството на работа и нивата на йерархия в компанията.

Рецепции
Първото впечатление е важно

Репрезентативни решения, които обединяват корпоративен дизайн, индивидуален стил и елегантност.

Столове за рецепции и зони за посетители
Ориентирано към клиента отношение

Посетителите и клиентите се чувстват в атмосфера на уют и удобство, дори когато им се налага да чакат по-дълго от предвиденото.

Работни места
Индивидуален подход към всяко работно място

Концептуални решения в зависимост от това дали работните процеси изискват концентрация, непрекъсната комуникация с колеги или отворена комуникация с клиенти и посетители.

Работни столове
Ергономичност, адаптивност и стабилност - фундаментални принципи

Рентабилността на инвестицията, осигурена чрез дълъг период на непроменяща се ергономичност и функционалност са ключовите характеристики на програмата от работни столове.
 

Системи за съхранение на документи
Интелигентно управление на документи – ключов фактор за продуктивност

Системи за архивиране и администриране на документи за всеки тип организация на работното пространство, включително и с акустични характеристики на системите.
 

Параванни системи и системи за конфигуриране на пространства
Гъвкавост и възможности за промяна – ефективно използване на площите

Иновативни модулни системи за осигуряване оптимално качество на работните процеси, акустична и оптична изолация, организация и оптимизация на дейностите.
 

Мениджмънт работни пространства
Лидерство със стил

Репрезентативни решения, постигнати с висококачествени материали и иновативни технологии, които комуникират респектиращ и индивидуален стил на управление.
 

Мениджмънт работни столове
Дългото работно ежедневие може да бъде комфортно

С перфектна изработка, съчетаващи ергономичност, функционалност и елегантност, столовете от тази серия покриват и най-високите изисквания.
 

Конференти и мултифункционални зали
Комуникацията – ключов фактор за успех

Надежден отговор на предизвикателството, произтичащо от непрекъснато нарастващите изисквания към конферентни и комуникационни пространства в бизнес-сградите.
 

Конферентни и семинарни столове
Релаксираща атмосфера за преговори и дискусии

Репрезентативни, мултифункционални или спестяващи пространство решения, които кореспондират с Вашият корпоративен имидж.
 

     
© 2022 all rights reserved | Права за използване