Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vasset/www/www/admin/inc/db.php on line 7
ВедаАсет - Къщи
Пасивни и нискоенергийни къщи на Мeiberger Holzbau, Австрия
 

Повече от 50 години Meiberger Holzbau е технологичен лидер в изграждането на пасивни и нискоенергийни сгради в Австрия, Германия, Италия, Чехия, вече и в България.

Иновацията, елегантният дизайн и изключителното качество са в основата на високата репутация на компанията.

Когато избирате да живеете в къща от дърво, вие имате възможността да видите всичките си идеи реализирани до последния детайл и да си осигурите несравнимо качество на живот. Дори когато естествените материали не са видими, те променят и подобряват атмосферата в жилището - то диша, възстановява се, живее.

Meiberger Holzbau използва най-подходящите материали за всеки проект и всяка идея, така че да постигне най-доброто качество и да предложи на клиента най-добрата комбинация. Дори когато пространството за строеж е ограничено, добрата концепция отговаря и на това предизвикателство.

Всяка къща е изградена на базата на индивидуален архитектурен проект, съобразен с желанията, нуждите и представите на нейния собственик.

Първата нискоенергийна двуфамилна къща в България чрез партньорството на Meiberger Holzbau и Веда Асет:

Повече детайли за най-съвременните технологии за проектиране, изграждане и ефективност на нискоенергийни сгради ще намерите в Анoтaцията и Енергийния баланс.
 

Избирайки пасивна или нискоенергийна къща на Meiberger Holzbau, Вие си гарантирате:

Здравословно място за живот – елементите, от които са изградени пасивната и нискоенергийната къща са екологични – дърво, природосъобразни материали  за  изолация и довършителни работи, ниско емисионни довършителни органични бои и лакове. Организацията на пространството и вентилационната система в къщата дават възможност за предотвратяване на застоял и запрашен въздух, основна причина за алергични и астматични заболявания.


Удобство и комфорт
– неограниченост на функционалните решения на жилищното пространство с възможности за ползване на предимствата от съвременните технологични решения за бита.

Пъти по евтина и лесна поддръжка – многократно по– ниски в сравнение с конвенционалното жилище разходи за енергия.

Дълъг жизнен цикъл – гарантира дълъг жизнен цикъл чрез специална технология за предварителна обработка на висококачествена дървесина в къщата.

Кратко време за изпълнение
– няколко седмици в зависимост от квадратурата.

Дефинирано качество - съгласно приложимите стандарти и добри практики.

Фиксирана цена за проектиране, производство и монтаж по договор.

 

Пасивна къща

Пасивната къща и през зимата, и през лятото има оптимална температура и няма нужда от конвенционално отопление. Това е къща, която има много добри характеристики както като сградна инсталация, така и като високо качество на комфорт и среда на живот в нея.
 

Нискоенергийна къща

Основната характеристика на нискоенергийната къща е тази, че в нея се използва пъти по-малко енергия за отопление от обичайното с високо качество на комфорт и среда на живот в нея.
 

     
© 2022 all rights reserved | Права за използване